Door naar hoofdinhoud
nl
Elisenda Durany

Elisenda Durany

country_flag
Joined
contact met lesaanbieder

Over Deze Les

Waarom Spaans leren bij Elisenda?

  • maximaal 6 cursisten per groep
  • persoonlijke aandacht
  • docent met 20 jaar ervaring
  • nadruk op conversatie
  • interactieve, speelse & culturele activiteiten

We spreken Spaans vanaf de eerste les!

 

Prijzen

  • 1 student, € 50.- voor 1 uur (1 les) 
  • 1 student, € 70.- voor 1,5 uur (10 lessen)
  • 2 studenten, € 35.- p.p voor 1,5 uur (10 lessen)
  • 3-6 studenten, € 25.- p.p voor 1,5uur (11 lessen)
  • 3-6 studenten zaterdag, € 27.- p.p voor 1,5uur (11 lessen)

Neem contact op om de mogelijkheden voor een groepsles te bespreken.

 

Niveaus

Ieder niveau bestaat uit 3-4 cursussen van 11 lessen van 1.5 uur en de docent spant zich ervoor in dat de leerlingen in staat zijn de inhoud te verwerken, waarbij de nadruk ligt op mondelinge uitdrukkingsvaardigheden.

De snelheid en het tot zich nemen van de inhoud hangt ook van de leerlingen af, van hun capaciteiten en de toewijding aan zelfstudie. De docent zal zich altijd aanpassen aan het ritme dat de student aangeeft.

 

Examen en officiële certificaten

Op verzoek kan Spaans Spreken bij Elisenda een cursus organiseren en persoonlijk afstemmen op studenten, die officieel examen willen doen bij de daartoe bevoegde Spaanse instantie in Nederland, 'Instituto Cervantes'.

+ Meer info
Elisenda Durany
Vrouw
Hallo! Ik ben Elisenda en ik kom uit Barcelona. Sinds 2003 woon ik in Amsterdam. Een prachtige stad, die me met haar charme en multiculturele uitstraling vanaf het eerste moment aantrok. Van jongs af aan wilde ik graag reizen en heb ik interesse gehad voor vreemde talen. Ik raakte gefascineerd door het leren van talen en verschillende manieren van lesgeven. Behalve Spaans spreek ik ook Catalaans en Engels. Ik heb 3 jaar Russisch gestudeerd en tegenwoordig spreek ik ook een aardig woordje Nederlands. Iedere dag een beetje beter dan de vorige … Na mijn afstuderen in Onderwijs Psychologie aan de ‘Universidad Autónoma de Barcelona’, heb ik 3 jaar lang gewerkt als Engelse lerares voor kinderen en volwassenen. Daarna besloot ik om me te specialiseren in het lesgeven van communicatief Spaans als vreemde taal bij het ‘International House Barcelona’. Dit bood mij de kans om de wereld af te reizen en deze prachtige taal te onderwijzen. Voor ik hier in Amsterdam aankwam, heb ik 10 jaar lang als Spaanse lerares voor buitenlanders gewerkt bij het ‘International House Barcelona’. Als opleider tot onderwijzer in het Spaans, was ik in die jaren tevens directrice van de Spaanse afdeling. In 2003 kwam ik naar Nederland om mijn droom waar te maken: mijn eigen Spaanse taalschool. Een school op basis van mijn ideale taalonderwijs. Niet het traditionele concept, maar de overtuiging, dat een taal beter te leren is wanneer de student zich in de klas op zijn gemak voelt, onder de cultuur van een taal bedolven wordt en de vrijheid voelt om meteen in het Spaans te communiceren. Mijn motto is dan ook altijd geweest: “We spreken Spaans vanaf de eerste les”. In 2015 hebben mijn collega's van de Spaanse afdeling van 'Levende Talen' mij genomineerd als beste leraar Spaans in Nederland!
+ Meer info
Venue

Spaan spreken bij Elisenda

NL, Amsterdam, Sarphatistraat 554
NL, Amsterdam, Sarphatistraat 554