Door naar hoofdinhoud
nl
Greetje Schaap

Greetje Schaap

country_flag
Joined
contact met lesaanbieder

Over Deze Les

Slow-Yoga is een rustige vorm van yoga die door bijna iedereen uitgevoerd kan worden. Het maakt niet uit of je dik, dun, lang, klein, oud of jong bent. De weldadige oefeningen houden je lijf soepel en maken de de ademhaling vrij.

Het is fijn om  in ons drukke /complexe bestaan 1 uur per week aandacht te geven aan je lichaam en te komen tot  een natuurlijke ontspanning. Het gevolg is dat vage klachten minder worden. Ook worden er kleine meditaties gedaan die thuis of op het werk toepasbaar zijn.

De les bestaat uit eenvoudige  yoga houdingen en adem- en ontspanningsoefeningen uit methode van Dixhoorn. De wijze waarop ik yoga geef is toegankelijk voor iedereen en niet zweverig.  Ik ben lid van de Vereniging van Yoga Leerkrachten Nederland.

Prijzen:
Proefles € 10,-
10 lessen € 100,-  

+ Meer info
Greetje Schaap
Vrouw

Van oorsprong ben ik docent Expressie en Communicatie. Ik heb les gegeven op de HBO-V en initieerde en begeleidde trainingen op het gebied van lichaamsbewust zijn. Vanuit deze ervaringen heb ik de methode FITZIT ontwikkeld voor bedrijven. Sinds mijn eerste zwangerschap groeide de fascinatie voor nieuw leven en de veranderingen die de zwangerschap met zich mee brengt. Ik geef les in het Geboortecentum Amsterdam e.a locaties in Amsterdam. Inmiddels leid ik zwangerschapsyoga docenten op aan de Yoga Academie Nederland. Ook ben ik adem en ontspanningstherapeut methode van Dixhoorn. Tijdens de personal coaching gebruik ik methodieken uit de AVEC en de AOT. In al mijn lessen staan veiligheid, vertrouwen en eigen kracht centraal.

 

OPLEIDINGEN:

Academie voor Expressie en Communicatie - AVEC - Parelmoer , zwangerschapsyoga docenten opleiding Amsterdam Yoga Academie Nederland - YAN - Opleiding voor docent Shantala Babymassage Adem en ontspanningstherapie methode van Dixhoorn - AOT-

 

LID VAN:

Van Dixhoorn Vereninging registerlid nr. 131/11 Adem en Ontspannings Stichting Vereniging van Yogaleerkrachten Nederland

+ Meer info
Venue

Studio Lijfwijs

NL, Amsterdam, Laagte Kadijk 20
NL, Amsterdam, Laagte Kadijk 20