Door naar hoofdinhoud
nl
Francesco Bongiorno

Francesco Bongiorno

country_flag
Joined
contact met lesaanbieder

Over Deze Les

De lessen van MuziekArte kenmerken zich door een professionele aanpak, met studieprogramma’s die zijn toegespitst op uw persoonlijke wensen. De pianocursussen staan voor iedereen open, zowel voor degenen die zich willen voorbereiden op een conservatoriumexamen of op de deelname aan een concours, als voor beginners. Het te volgen programma wordt door de docent vastgesteld rekening houdend met de persoonlijke eisen en studiedoelen van de leerling.

Muziekarte hanteert de volgende tarieven:      

  • 30 minuten les: € 18,50 (alleen voor kinderen)
  • 40 minuten les: € 24,50
  • 60 minuten les: € 32,50                                      

De kosten zijn incl.  21% BTW. 

U bent niet verplicht het hele jaar lessen te volgen. Aan het eind van iedere maand wordt in onderling overleg bekeken of u doorgaat.

+ Meer info
Francesco Bongiorno
Man
Piano en drumlessen worden gegeven door Francesco Bongiorno, professioneel musicus en gekwalificeerd pedagoog die in de afgelopen jaren zijn opleiding genoot in Amsterdam, Rome en Palermo. Francesco doceert piano en drums sinds 2006 en gaf al meer dan 2000 uur les aan meer dan honderd studenten met een verschillende achtergrond, leeftijd (5 tot 60), nationaliteit, muziekvoorkeur (pop, rock, jazz, afro etc.) en niveau (beginners tot professioneel).
+ Meer info
Venue

Studio Muziekarte

NL, Amsterdam, Wagenaarstraat 343
NL, Amsterdam, Wagenaarstraat 343
Amsterdam Oost
+ Meer info