Door naar hoofdinhoud
nl
Lies Braakman

Lies Braakman

country_flag
Joined

Pianoles in Amsterdam West

Nieuwpoortkade 2a, Amsterdam
Privéles
Piano
25
30 min

Over deze les

Mijn leerlingen verschillen in leeftijd van 3 tot 65+, zijn beginnend tot gevorderd, en hebben allemaal hun eigen talenten en obstakels. Ik vind het fantastisch om samen met mijn leerlingen die obstakels te overwinnen zodat hun talenten naar boven kunnen komen!
Ik geef klassiek pianoles. Dat wil zeggen, ik kan je helpen met elke soort muziek – klassiek, pop, licht, jazz – zo lang het maar uitgeschreven is in noten. Ook voor gehoortraining en muziektheorie ben je bij mij aan het goede adres. Ik maak graag gebruik van pianomethodes, maar ik pas het materiaal altijd aan de behoeftes van mijn leerlingen aan. De lessen vinden plaats in een grote, lichte studio bij Da Vinci Creatieve Ruimtes.

 

Tarieven losse lessen

  • 30 min (proefles), €16,-
  • 30 min, €25,-
  • 45 min, €32,-

Kijk voor alle tarieven en lesvormen op mijn website. 

+ Meer info

Locatie

Da Vinci Creatieve Ruimtes

Locatie
NL , Nieuwpoortkade 2a , Amsterdam
De lessen vinden plaats in een mooie, grote en lichte studio in Da Vinci Creatieve Ruimtes. Hier staat een mooie Feurich piano en een boekenkast vol bladmuziek en lesmateriaal. Ook hebben we hier de mogelijkheid om samen te spelen, met gebruik van de prachtige Bechstein vleugel uit 1914, die ik van het Nationaal Muziekinstrumentenfonds in bruikleen heb.
+ Meer info