Door naar hoofdinhoud
nl
Lies Braakman

Lies Braakman

country_flag
Joined
contact met lesaanbieder

Over Deze Les

Mijn leerlingen verschillen in leeftijd van 3 tot 65+, zijn beginnend tot gevorderd, en hebben allemaal hun eigen talenten en obstakels. Ik vind het fantastisch om samen met mijn leerlingen die obstakels te overwinnen zodat hun talenten naar boven kunnen komen!
Ik geef klassiek pianoles. Dat wil zeggen, ik kan je helpen met elke soort muziek – klassiek, pop, licht, jazz – zo lang het maar uitgeschreven is in noten. Ook voor gehoortraining en muziektheorie ben je bij mij aan het goede adres. Ik maak graag gebruik van pianomethodes, maar ik pas het materiaal altijd aan de behoeftes van mijn leerlingen aan. De lessen vinden plaats in een grote, lichte studio bij Da Vinci Creatieve Ruimtes.

 

Tarieven losse lessen

  • 30 min (proefles), €16,-
  • 30 min, €25,-
  • 45 min, €32,-

Kijk voor alle tarieven en lesvormen op mijn website. 

+ Meer info
Lies Braakman
Vrouw 29 y.o.

Mijn naam is Lies Braakman en ik ben professioneel pianiste, zowel uitvoerend als docerend. Ik behaalde mijn bachelordiploma aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen en studeerde daarna verder aan de Guildhall School of Music and Drama in Londen.

Nadat ik daar in 2015 mijn masterdiploma haalde verhuisde ik naar Amsterdam en sindsdien geef ik les in mijn studio in Bos en Lommer. In korte tijd heb ik veel ervaring in lesgeven opgedaan. Mijn leerlingen verschillen in leeftijd van 3 tot 65+, zijn beginnend tot gevorderd, en hebben allemaal hun eigen talenten en obstakels. Ik vind het fantastisch om samen met mijn leerlingen die obstakels te overwinnen zodat hun talenten naar boven kunnen komen! Ik geef klassiek pianoles. Dat wil zeggen, ik kan je helpen met elke soort muziek – klassiek, pop, licht, jazz – zo lang het maar uitgeschreven is in noten. Ook voor gehoortraining en muziektheorie ben je bij mij aan het goede adres. Ik maak graag gebruik van pianomethodes, maar ik pas het materiaal altijd aan de behoeftes van mijn leerlingen aan.

+ Meer info
Venue

Da Vinci Creatieve Ruimtes

NL, Amsterdam, Nieuwpoortkade 2a
NL, Amsterdam, Nieuwpoortkade 2a
De lessen vinden plaats in een mooie, grote en lichte studio in Da Vinci Creatieve Ruimtes. Hier staat een mooie Feurich piano en een boekenkast vol bladmuziek en lesmateriaal. Ook hebben we hier de mogelijkheid om samen te spelen, met gebruik van de prachtige Bechstein vleugel uit 1914, die ik van het Nationaal Muziekinstrumentenfonds in bruikleen heb.
+ Meer info