Door naar hoofdinhoud
nl
Carolien Slooff

Carolien Slooff

country_flag
Joined
contact met lesaanbieder

Over Deze Les

In de wekelijkse yogales van 1 1/2 uur werken we aan balans, concentratie, fysieke en mentale conditie met dynamische yogaoefeningen, (mantra) meditatie en gerichte ademhaling. Elke les staat een set van oefeningen centraal met een specifiek thema. De les wordt afgesloten met een meditatie en een ontspanning.

 

+ Meer info
Carolien Slooff
Vrouw 56 y.o.

KRI gediplomeerd  Kundalini yogadocent, Vinyasaflow docent i.o.

Tijdens een Karateles leerde ik de Zonnegroet en ontdekte yoga. De vuurademhaling leidde mij naar Kundalini yoga en ik verdiepte mij in deze yogastijl. Ik houd van het dynamische karakter van de oefeningen, de nadruk op ademhaling en het diverse aanbod aan (mantra) meditaties. Inmiddels verweef in mijn lessen ook invloeden uit andere yoga en meditatie disciplines. Ik geef les in Cordium, yogastudio Hazenkamp,  Sarvata en 1 keer per maand in de Pelmolen in Beek.  Ook geef ik wekelijks yogales bij het sportcentrum van de Radboud Universiteit in Nijmegen en af en toe aan leerlingen van het Montessoricollege.

Ik volgde de Kundalini yogadocentenopleiding van 2004-2008 bij Michon Centrum . Hiernaast heb ik cursussen in Tibetaanse en Vipassana meditatie, dynamische Hatha yoga en Sivananda yoga gedaan. In 2015 deed ik een bijscholing Tieneryoga bij Arterre opleidingen en in 2016 een bijscholing in Meridiaanyoga bij Maartje van Hooft.  En, in September 2018 ben ik een opleiding Vinyasa yoga bij de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam gestart.

Het lesgeven geeft mij een continue, plezierige uitdaging. Ik word geleid door toewijding, levenslust en discipline.

+ Meer info
Venue

NL, Nijmegen, van t Santstraat
NL, Nijmegen, van t Santstraat
Cordium
+ Meer info