Door naar hoofdinhoud
nl
Greetje Schaap

Greetje Schaap

country_flag
Joined
contact met lesaanbieder

Over Deze Les

Deze korte cursus zwangerschapsyoga biedt alle ingrediënten die nodig zijn om goed voorbereid te zijn op de bevalling. In alle lessen doe je  adem- en ontspanningsoefeningen die helpen om zonder stress en met vertrouwen naar de bevalling toe te groeien.

Elke maand start er een cursus en de meeste verzekeringen vergoeden deze zwangerschapscursus. Informeer naar de mogelijkheden.

De genoemde prijs is voor 3 lessen van 2 uur

Les 1:
In deze les staat  het bekken en de bekkenbodem centraal. Speciale oefeningen helpen lage rug en bekkenpijn te voorkomen of te verminderen.
Les 2: Deze partnerles is helder, informatief en niet zweverig. 
Les 3: In deze les leer je met pijn om te gaan. Verder wordt alles herhaalt van de voorgaande lessen. Zoals in al mijn lessen staat professionaliteit, veiligheid, vertrouwen en eigen kracht centraal.

+ Meer info
Greetje Schaap
Vrouw

Van oorsprong ben ik docent Expressie en Communicatie. Ik heb les gegeven op de HBO-V en initieerde en begeleidde trainingen op het gebied van lichaamsbewust zijn. Vanuit deze ervaringen heb ik de methode FITZIT ontwikkeld voor bedrijven. Sinds mijn eerste zwangerschap groeide de fascinatie voor nieuw leven en de veranderingen die de zwangerschap met zich mee brengt. Ik geef les in het Geboortecentum Amsterdam e.a locaties in Amsterdam. Inmiddels leid ik zwangerschapsyoga docenten op aan de Yoga Academie Nederland. Ook ben ik adem en ontspanningstherapeut methode van Dixhoorn. Tijdens de personal coaching gebruik ik methodieken uit de AVEC en de AOT. In al mijn lessen staan veiligheid, vertrouwen en eigen kracht centraal.

 

OPLEIDINGEN:

Academie voor Expressie en Communicatie - AVEC - Parelmoer , zwangerschapsyoga docenten opleiding Amsterdam Yoga Academie Nederland - YAN - Opleiding voor docent Shantala Babymassage Adem en ontspanningstherapie methode van Dixhoorn - AOT-

 

LID VAN:

Van Dixhoorn Vereninging registerlid nr. 131/11 Adem en Ontspannings Stichting Vereniging van Yogaleerkrachten Nederland

+ Meer info
Venue

Cursusruimte van Geboortecentrum

NL, Amsterdam, Genestetstraat 3
NL, Amsterdam, Genestetstraat 3