Door naar hoofdinhoud
nl
Iona Susanto

Iona Susanto

country_flag
Joined
contact met lesaanbieder

Over Deze Les

Wat is kinderyoga?
Met spelletjes, dans, verhalen en creatieve opdrachten leer je op een verrassende manier yogahoudingen, ademhalings- en concentratieoefeningen. Je leert je bewust te zijn van je lichaam en de omgeving. De fantasie speelt een grote rol in de les. Maar bij kinderyoga is plezier is het belangrijkste!

Op avontuur
Yoga met Iona neemt je bijvoorbeeld mee op avontuur naar de zee. Daar doe je yogahoudingen door zeedieren na te doen. Op het strand schud je de waterdruppels van je af in een dans. Aan het einde van het avontuur luister je naar de geluiden van de zee liggend in jouw grot. Zo leer je concentreren en visualiseren. Tot slot maak je een tekening van je strandavontuur.
Vaste onderdelen tijdens de kinderyogales zijn: themabespreking, ademhalingsoefeningen, dans of warming up, yogahoudingen en een creatieve opdracht.

Andere lokaties
Yoga met Iona is ook in te huren op scholen, naschoolse opvang of bij je thuis voor één of meerdere workshops.
De Bredeschool de Omnibus in Amstelveen en de Oecumenische Basisschool De Ark in Amsterdam zijn je al voor geweest.

Voor kinderen van 6-9 jaar op woensdag van 14.00 tot 15.00 uur

Prijzen kinderyoga in Buitenveldert
€ 10,-/losse les
€ 45,-/5 lessen (2 maanden geldig)
€ 80,-/10 lessen (3 maanden geldig)
 

+ Meer info
Iona Susanto
Vrouw 38 y.o.

Mijn naam is Iona Susanto, en naast mijn werk bij een woningstichting heb ik als hobby dans en yoga. Sinds 2007 beoefen ik yoga bij verschillende sportscholen en in 2014 besloot ik om een yogadocentenopleiding te volgen. Ik wilde weten waarom ik mij goed voelde bij yoga en ik was nieuwsgierig naar de filosofische achtergrond ervan. Bij de Nieuwe Yogaschool van Johan Noorloos in Amsterdam volgde ik de opleiding tot Vinyasa Yogadocent. In maart 2015 mocht ik mijn diploma in ontvangst nemen. Het oefenen in les geven tijdens de opleiding vond ik zo leuk, dat ik een eigen yogapraktijk in mijn huis wilde beginnen. Yoga met Iona was geboren!

Omdat ik ook yogales wilde geven aan kinderen, volgde ik de opleiding Kinderyoga bij Jip en Jan van Helen Purperhart. Deze heb ik in mei 2015 afgerond. Ik heb een sociaal pedagogische achtergrond en heb een aantal jaren mogen werken als kinderwerker in een wijkcentrum in Amsterdam en als pedagogisch medewerker in de buitenschoolse opvang op diverse locaties in Amsterdam en Amstelveen. Daarnaast heb ik 2 jonge kinderen waar ik ook graag yoga-oefeningen en -spelletjes mee doe.

Verder heb ik sinds 2012 meditatietrainingen gevolgd bij Mark Teijgeler (ABC van Meditatie), bij het Sri Chinmoy Centrum, Trancendente Meditatie Amsterdam en  Pranic Healing Nederland om mijn yogabeoefening te verdiepen. Door dagelijks te mediteren voel ik me kalm maar ook sterk. Dit gevoel zou ik graag met anderen willen delen. Sinds april 2015 ben ik Yoga met Iona begonnen in mijn eigen huis.

Graag bied ik yogalessen en meditatieavonden kleinschalig en laagdrempelig aan, waar aandacht en plezier centraal staan.
Ik wil een veilige omgeving voor je creëren waar je kan groeien en waar je sterker kan worden, zowel persoonlijk als lichamelijk.

+ Meer info
Venue

Yoga met Iona

NL, Amsterdam, Tongelaer 6 - 2
NL, Amsterdam, Tongelaer 6 - 2
Yoga met Iona is ook in te huren op scholen, naschoolse opvang of bij je thuis voor één of meerdere workshops. De Bredeschool de Omnibus in Amstelveen en de Oecumenische Basisschool De Ark in Amsterdam zijn je al voor geweest.
+ Meer info