Door naar hoofdinhoud
nl
Camieke Huisman

Camieke Huisman

country_flag
Joined
contact met lesaanbieder

Individuele les met pilates apparatuur in Utrecht

Korte Nieuwstraat 109, Utrecht, Netherlands
Sport, Fitness en Gezondheid
Pilates
Privéles
vanaf € 50
PER LES (60 min)

Over Deze Les

Een pilatestraining op jouw nivo met jouw fysieke mogelijkheden.
Tijdens de training ben ik steeds gericht op elke beweging, zodat de juiste spieren worden aangespannen of juist ontspannen. Het is precies bewegen en proberen te voelen wat er in je lichaam gebeurt. Dat lukt het beste in een privé setting, je haalt het optimale uit de training. Mijn ervaring is zodra je begint met pilates er iets positiefs met je gebeurt. Dat is steeds voor iedereen weer anders. Bij de een verdwijnt de hoofdpijn, de ander kan fysiek veel meer dan gedacht of iemand beweegt makkelijker door soepelere spieren.

 

Tarieven

  • ​​​​​​Proefles €25,-
  • Losse les €50,­- (55-60 min)
  • 10-Lessen pakket €450,­- (dit pakket is 20 weken geldig)

Kom kennis maken en probeer uit welk effect Pilates training op jouw lichaam en geest heeft :-)

+ Meer info
Camieke Huisman
Vrouw
Ik heb jarenlang groepslessen in de sportschool gegeven maar ik kreeg behoefte aan meer kennis en een andere manier van les geven. Daarom ben ik in 2009 begonnen met de Peak opleiding; PPS 1 en 2 (pilates met apparatuur). Ik zocht meer verdieping en ben de Romana opleiding gaan volgen. Deze unieke opleiding heb ik eind 2011 bij Javier Velasquez van Pilates Rotterdam afgerond. Sindsdien werk ik bij Pilates Rotterdam en vanaf januari 2014 ook in mijn eigen studio in Utrecht.
+ Meer info
Venue

Camieke Pilates

NL, Utrecht, Korte Nieuwstraat 109
NL, Utrecht, Korte Nieuwstraat 109
Pilates apparatuur aanwezig: reformer, cadillac, wunda chair en small barrels, alles van het merk 'Gratz'. Nee het zijn geen martelwerktuigen... Deze toestellen hebben verschillende trekveren die ondersteunend kunnen werken tijdens een oefening. Of juist meer uitdaging geven aan een oefening.
+ Meer info