Door naar hoofdinhoud
Annemieke de Boer

Annemieke de Boer

country_flag
Joined

Hatha Yoga bij Yogabijhetpark.nl

Blauwkapelseweg 115, Utrecht
Groepsles
Yoga
7.5
60 min

Over deze les

Hatha Yoga vanuit de Saswitha traditie, die uitgaat van de eenheid van lichaam en bewustzijn waarbij de adem de verbinding vormt. Kenmerkend voor deze yoga is de manier waarop je de adem gebruikt als middel om in jezelf die verbinding te ervaren.

Een les bevat een evenwichtige verdeling tussen staande, zittende en liggende houdingen. Door middel van dynamische en statische oefeningen onderzoeken we de balans tussen spanning)(ontspanning kracht)(souplesse, willen)(kunnen, moeten)( laten. De klassieke hatha-yoga-āsana’s voer je eerst dynamisch uit, als voorbereiding tot de statische houding.

De adem is de dragende kracht van elke beweging. Door concentratie op de adem ontstaat een meditatieve aandacht die leidt tot verstilling. Daarnaast zijn ademoefeningen, meditatie en ontspanning ook een wezenlijk onderdeel van de lessen.

We bieden lessen voor iedereen, voor alle leeftijden en niveaus om iedereen de kans te bieden zichzelf in zijn of haar tempo te ontwikkelen. Jij bepaalt hoe uitdagend en intensief de les voor je is. Je oefent met compassie voor jezelf en je mede cursisten.

De eerste lessen zullen voelen als puur fysiek, maar gaandeweg zul je subtiele veranderingen ervaren in het doen en beleven van yoga, die door kunnen werken in je dagelijkse leven.

De kosten voor een proefles zijn € 7,50. Wanneer je besluit mee te doen zal dit worden verrekend met het lesgeld.

 

Tarieven

  • Proefles: € 7,50
  • 10 lessen van 1 uur: € 105,00
  • 10 lessen van 1 ¼ uur    
+ Meer info

Locatie

Yoga bij het Park

Locatie
NL , Blauwkapelseweg 115 , Utrecht
Gratis parkeren is mogelijk op het 2e gedeelte van de Prof. Jordaanlaan en in de wijk rondom het Marnix College. Dit is ongeveer 5-10 min lopen. In de wijk rondom de studio is het betaald parkeren.
+ Meer info