Door naar hoofdinhoud
nl
Annemieke de Boer

Annemieke de Boer

country_flag
Joined
contact met lesaanbieder

Hatha Yoga bij Yogabijhetpark.nl

Blauwkapelseweg 115, Utrecht, Netherlands
Sport, Fitness en Gezondheid
Yoga
Groepsles
vanaf € 7.5
PER LES (60 min)

Over Deze Les

Hatha Yoga vanuit de Saswitha traditie, die uitgaat van de eenheid van lichaam en bewustzijn waarbij de adem de verbinding vormt. Kenmerkend voor deze yoga is de manier waarop je de adem gebruikt als middel om in jezelf die verbinding te ervaren.

Een les bevat een evenwichtige verdeling tussen staande, zittende en liggende houdingen. Door middel van dynamische en statische oefeningen onderzoeken we de balans tussen spanning)(ontspanning kracht)(souplesse, willen)(kunnen, moeten)( laten. De klassieke hatha-yoga-āsana’s voer je eerst dynamisch uit, als voorbereiding tot de statische houding.

De adem is de dragende kracht van elke beweging. Door concentratie op de adem ontstaat een meditatieve aandacht die leidt tot verstilling. Daarnaast zijn ademoefeningen, meditatie en ontspanning ook een wezenlijk onderdeel van de lessen.

We bieden lessen voor iedereen, voor alle leeftijden en niveaus om iedereen de kans te bieden zichzelf in zijn of haar tempo te ontwikkelen. Jij bepaalt hoe uitdagend en intensief de les voor je is. Je oefent met compassie voor jezelf en je mede cursisten.

De eerste lessen zullen voelen als puur fysiek, maar gaandeweg zul je subtiele veranderingen ervaren in het doen en beleven van yoga, die door kunnen werken in je dagelijkse leven.

De kosten voor een proefles zijn € 7,50. Wanneer je besluit mee te doen zal dit worden verrekend met het lesgeld.

 

Tarieven

  • Proefles: € 7,50
  • 10 lessen van 1 uur: € 105,00
  • 10 lessen van 1 ¼ uur    
+ Meer info
Annemieke de Boer
Vrouw

Annemieke geeft al vele jaren liefdevol en met plezier yogales aan jong en oud met diverse mogelijkheden of beperkingen; iedereen kan yoga doen! Door het te doen ervaar je wat yoga is, ieder op zijn of haar eigen wijze, zoals het gaat, zo is het goed. Voor Annemieke gaat yoga om aandacht en bewustzijn, voor jezelf en in de relatie tot de wereld om je heen.

Annemieke is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland

+ Meer info
Venue

Yoga bij het Park

NL, Utrecht, Blauwkapelseweg 115
NL, Utrecht, Blauwkapelseweg 115
Gratis parkeren is mogelijk op het 2e gedeelte van de Prof. Jordaanlaan en in de wijk rondom het Marnix College. Dit is ongeveer 5-10 min lopen. In de wijk rondom de studio is het betaald parkeren.
+ Meer info