Door naar hoofdinhoud
nl
Wouter van Dijk

Wouter van Dijk

country_flag
Joined
contact met lesaanbieder

Over Deze Les

Samen met optreden is lesgeven mijn passie, iets wat ik al ruim tien jaar doe. Les geef ik alle gangbare stijlen (pop, rock, jazz, blues, country), zowel akoestisch als electrisch. Hiernaast ben ik gespecialiseerd in Gypsy Jazz, Progressieve Metal en vermakelijke kampvuurnummers.

Prijzen (incl. btw):

  • Kinderen t/m 21 : EUR 30,- per uur, EUR 15,- per half uur.
  • Volwassenen: EUR 35,- per uur, EUR 20,- per half uur.

De lessen worden gegeven in Wittevrouwen, Utrecht. Op de dinsdag heb ik nog plek in Bilthoven. In overleg en tegen meerprijs kan er ook les aan huis gegeven worden. Lessen kunnen zo vaak en zo lang als gewenst ingeplanned worden. U ontvangt maandelijks een factuur op basis van het aantal uren gitaarles.

+ Meer info
Wouter van Dijk
Man

Welkom op de website van Wouter van Dijk, professioneel gitarist, componist, gitaardocent en muziekwetenschapper.

Ik hoop dat u hier vindt wat u zoekt, of dat informatie betreft gitaarles op maat is of muzikale projecten waar ik bij betrokken ben. Ook kunt u contact opnemen betreft het boeken van een van de projecten (Gypsy Verband, De Lachende Derde) waar ik deel van uitmaak.

U kunt hier terecht voor CV informatie, boekingen, offertes, foto’s/video’s en muzieklessen. Voor actuele muziek en projecten kunt u terecht onder projecten. Neem gerust contact op voor vragen of opmerkingen! Gitaarles word gegeven in Wittevrouwen, Utrecht (ook geef ik les in Bilthoven).

Ook maak ik gitaartabs, bladmuziek en complete bewerkingen/arrangementen op verzoek. Stuur een mailtje of bel voor een offerte: dat ene nummer waarvan je de akkoorden niet kan weten kan zo voor een schijntje geregeld zijn maar ook de bewerking van dat ene toffe nummer voor je strijkorkest is binnen handbereik! Kijk bij Tabs/Bladmuziek voor voorbeelden en gebruik gratis een van de vele tabs die ik reeds gemaakt heb!

+ Meer info
Venue

Komt ook aan huis tegen meerprijs

NL, Utrecht, Poortstraat 75 BS
NL, Utrecht, Poortstraat 75 BS
Wittevrouwen buurt in Utrecht
+ Meer info