Door naar hoofdinhoud
nl
Céline Méaume

Céline Méaume

country_flag
Joined
contact met lesaanbieder

Over Deze Les

Frans leren in Amsterdam met Céline 

De lessen zijn gebaseerd op het Europees Referentie Kader (E.R.K) om taalniveaus te bepalen. De verschillende taalcompetenties komen allemaal aan bod: LEES- en lUISTER- vaardigheden en SPREEK- en SCHRIJFvaardigheden. Je begint vaak met het passief leren (lezen en luisteren), om vervolgens actief te gaan werken (schrijven en praten). Veel mensen vinden de schakel van passief naar actief taalgebruik moeilijk. Daarom wordt er meestal uitsluitend in het Frans gesproken, vaak zo mogelijk met een voorbereidende schrijfopdracht als steun.

De tarieven 

De tarieven die u betaalt voor mijn lessen, zijn inclusief de voorbereidingstijd en mijn reistijd voor uw gemak van een privédocent op een zelfgekozen locatie in Amsterdam. Dat is dus inclusief alles en zonder kleine lettertjes. 

De lessen worden per maand berekend en er wordt zo gewenst een factuur gestuurd. Andere pakketprijzen zijn ook mogelijk in overleg.

Er wordt bij de belasting onderscheid gemaakt tussen Vrijgesteld Taalonderwijs (uitsluitend voor persoonlijke doeleinden: hobby’s, vakantie, familie of huisje kopen) en Algemeen Vormend Taalonderwijs (met oog op studie of werkgerelateerde doeleinden). Over Vrijgesteld Taalonderwijs kan er geen btw afgetrokken worden. 

Particulieren:
1 les van 1,5 uur: €60,- (inclusief BTW)
3 lessen van 1,5 uur: €165,- (inclusief BTW)
5 lessen van 1,5 uur: €250,- (inclusief BTW)

Bedrijven:
1 les van 1,5 uur: €80,- (inclusief BTW)
3 lessen van 1,5 uur: €225,- (inclusief BTW)
5 lessen van 1,5 uur: €360,- (inclusief BTW)

+ Meer info
Céline Méaume
Vrouw
Ik heb mijn hele jeugd in Frankrijk gewoond. Mijn beide ouders komen uit Noord-Frankrijk, de bekende regio van de Ch’tis. Ik besloot om Nederlands te gaan studeren op de universiteit in Lille (oftewel Rijsel) om beter met mijn stieffamilie te kunnen communiceren. Uit liefde ben ik in de prachtige stad Amsterdam gebleven. Avec Céline Kvk nummer: 58694919
+ Meer info
Venue

Op een zelf gekozen locatie in Amsterdam

NL, Amsterdam,
NL, Amsterdam,
Ik geef les bij mensen thuis of op een nader te bepalen locatie.
+ Meer info