Door naar hoofdinhoud
nl
Jesse van der Heijden

Jesse van der Heijden

country_flag
Joined
contact met lesaanbieder

Elektronische muziek productie les in Logic Pro X voor beginnende en gevorderde talenten in Amsterdam.

Motorkade, Amsterdam, Netherlands
Muziek
Muziek overig
Privéles
vanaf € 30
PER LES (60 min)

Over Deze Les

Ik ben een DJ/Producer met een lopend project genaamd ANOTR en releases op een aantal van de grootste labels binnen de dance industrie (Armada & Defected). Ik maak al 12 jaar lang muziek en ben gevorderd in het maken en mixen van Elektronische Muziek. Ik heb een studie gevolgd op het Conservatorium in Haarlem waar ik in-dept heb geleerd over alles van mixen tot aan audio recording.

 

Iedereen die muziek maakt zal op een ander niveau zitten en met een andere insteek les willen krijgen. Daarom kies ik ervoor om mijn lessen te baseren op de wensen en behoefte van de leerling. Voor beginners begin ik echter bij de basis (hoe maak je een song, hoe werkt een DAW etc).

+ Meer info
Jesse van der Heijden
Man 24 y.o.

Ik ben een DJ/Producer met een lopend project en releases op een aantal van de grootste labels binnen de dance industrie (Armada & Defected). Ik maak al 12 jaar lang muziek en ben gevorderd in het maken en mixen van Elektronische Muziek. Ik heb een studie gevolgd op het Conservatorium in Haarlem waar ik in-dept heb geleerd over alles van mixen tot aan audio recording.

+ Meer info
Venue

ANOTR Studio

NL, Amsterdam, Motorkade
NL, Amsterdam, Motorkade