Door naar hoofdinhoud
nl
Tuur Moens

Tuur Moens

country_flag
Joined

Drumles in Rotterdam

Keilestraat 3, Rotterdam
Privéles
Drum
36
60 min

Over deze les

De lessen zijn toegankelijk voor IEDEREEN vanaf 12 jaar en zijn afgestemd op de wensen van de student. Wil je graag van nul beginnen, de draad weer oppikken of je voorbereiden voor een auditie of conservatorium toelatingsproef? Het kan allemaal!

Enkele voorbeelden van onderwerpen die in de lessen vaak behandelt worden: technische oefeningen, stick control, ritmiek, groove en timing, meespelen met muziek, improvisatie, … Alle muziekstijlen kunnen aan bod komen.

Onze drumstudio is gevestigd in het Soundport gebouw, Studio 202, te Keilestraat in Rotterdam. Onze studio biedt veel ruimte met daglicht en al de nodige uitrusting voor een uniek drum plezier! Makkelijk te bereiken met gratis ruime parking rond het gebouw. Slechts 6 minuten te voet van Metrostation Marconiplein!

Beginners, gevorderden en pro's vanaf 12 jaar zijn van harte welkom in onze drumschool. Ook voorbereidingen voor auditie's, toelatingsproeven voor conservatoria zijn mogelijk.

Enkele voorbeelden van les onderwerpen: techniek, noten lezen, meedrummen met muziek, groove, independence, timing, ritmegevoel, ... in vele stijlen zoals: Jazz, Funk, Rock, Pop, World Music, Afrikaanse stijlen, Latijns-Amerikaanse stijlen, en veel meer...
Lessen ook mogelijk in Engels en Frans!

 

www.drumlesinrotterdam.nl

+ Meer info

Locatie

Soundport

Locatie
NL , Keilestraat 3 , Rotterdam
Vlakbij Marconiplein in Rotterdam
+ Meer info