Door naar hoofdinhoud
nl
Tuur Moens

Tuur Moens

country_flag
Joined
contact met lesaanbieder

Over Deze Les

De lessen zijn toegankelijk voor IEDEREEN vanaf 12 jaar en zijn afgestemd op de wensen van de student. Wil je graag van nul beginnen, de draad weer oppikken of je voorbereiden voor een auditie of conservatorium toelatingsproef? Het kan allemaal!

Enkele voorbeelden van onderwerpen die in de lessen vaak behandelt worden: technische oefeningen, stick control, ritmiek, groove en timing, meespelen met muziek, improvisatie, … Alle muziekstijlen kunnen aan bod komen.

www.drumlesinrotterdam.nl

+ Meer info
Tuur Moens
Man 34 y.o.

De docent, Tuur Moens(17 april 1985, Duffel, België) was meteen verliefd op zijn eerste drumstel op vierjarige leeftijd... Sindsdien niet meer te scheiden van trommels en bekkens. Tuur studeerde aan het Lemmens Instituut te Leuven (BE), Dé Kunsthumaniora te Antwerpen (BE) en verhuisde in 2005 naar Rotterdam om zich te specialiseren in Jazz en World Music aan het Rotterdams Conservatorium (Codarts). Tuur won in 2009 de Erasmus Jazz Prijs te Rotterdam.
Vandaag toert Tuur over de hele wereld met verschillende artiesten zoals LuraRogier Telderman TrioTeus NobelMunir Hossn e.a., componeert hij ook zijn eigen muziek en is werkzaam als studio sessie muzikant voor uiteenlopende projecten. Naast deze activiteiten houdt Tuur ervan om ervaring en kennis door te geven aan gemotiveerde studenten. Jong, oud, beginner of gevorderde, iedereen is welkom.

Neem even een kijkje op zijn website: www.tuurmoens.com (Engels)

Bekijk ook de website van Drumles in Rotterdam: www.drumlesinrotterdam.nl

+ Meer info
Venue

Soundport

NL, Rotterdam, Keilestraat 3
NL, Rotterdam, Keilestraat 3
Vlakbij Marconiplein in Rotterdam
+ Meer info