Door naar hoofdinhoud
nl
Tuur Moens

Tuur Moens

country_flag
Joined
contact met lesaanbieder

Over Deze Les

Onze drumstudio is gevestigd in het Soundport gebouw, Studio 202, te Keilestraat in Rotterdam. Onze studio biedt veel ruimte met daglicht en al de nodige uitrusting voor een uniek drum plezier! Makkelijk te bereiken met gratis ruime parking rond het gebouw. Slechts 6 minuten te voet van Metrostation Marconiplein!

Beginners, gevorderden en pro's vanaf 12 jaar zijn van harte welkom in onze drumschool. Ook voorbereidingen voor auditie's, toelatingsproeven voor conservatoria zijn mogelijk.

Enkele voorbeelden van les onderwerpen: techniek, noten lezen, meedrummen met muziek, groove, independence, timing, ritmegevoel, ... in vele stijlen zoals: Jazz, Funk, Rock, Pop, World Music, Afrikaanse stijlen, Latijns-Amerikaanse stijlen, en veel meer...
Lessen ook mogelijk in Engels en Frans!

 

+ Meer info
Tuur Moens
Man 34 y.o.

De docent, Tuur Moens(17 april 1985, Duffel, België) was meteen verliefd op zijn eerste drumstel op vierjarige leeftijd... Sindsdien niet meer te scheiden van trommels en bekkens. Tuur studeerde aan het Lemmens Instituut te Leuven (BE), Dé Kunsthumaniora te Antwerpen (BE) en verhuisde in 2005 naar Rotterdam om zich te specialiseren in Jazz en World Music aan het Rotterdams Conservatorium (Codarts). Tuur won in 2009 de Erasmus Jazz Prijs te Rotterdam.
Vandaag toert Tuur over de hele wereld met verschillende artiesten zoals LuraRogier Telderman TrioTeus NobelMunir Hossn e.a., componeert hij ook zijn eigen muziek en is werkzaam als studio sessie muzikant voor uiteenlopende projecten. Naast deze activiteiten houdt Tuur ervan om ervaring en kennis door te geven aan gemotiveerde studenten. Jong, oud, beginner of gevorderde, iedereen is welkom.

Neem even een kijkje op zijn website: www.tuurmoens.com (Engels)

Bekijk ook de website van Drumles in Rotterdam: www.drumlesinrotterdam.nl

+ Meer info
Venue

Soundport

NL, Rotterdam, Keilestraat 3
NL, Rotterdam, Keilestraat 3
Vlakbij Marconiplein in Rotterdam
+ Meer info