Door naar hoofdinhoud
Marian Dekker

Marian Dekker

country_flag
Joined

Dru Yoga in Utrecht

Lijsterstraat 95, Utrecht
Groepsles
Yoga
12.25
75 min

Over deze les

Druk in je hoofd en nergens tijd voor? 

  • Altijd gejaagd en tijd te kort?
  • To-do-lijstjes die alleen maar langer worden? 
  • Moeite om je te ontspannen?

Een keer in de week yoga geeft rust en ruimte. 

  • Je ontspant je makkelijker
  • Lichamelijke problemen zoals rugpijn en stijve schouders verminderen
  • Je kunt je beter concentreren

Dru Yoga, yoga van het hart
De yogales is opgebouwd volgens de principes van de Dru Yoga, ook wel yoga van het hart genoemd. Kenmerkend zijn de vloeiende, dynamische bewegingen in combinatie met de ademhaling. 

De lessen helpen je bij het vinden van je innerlijke balans waardoor je energieker en vrolijker wordt. Ze leren je stress te herkennen, los te laten en ontspannen. De effecten worden merkbaar tijdens de diepe ontspanning waarmee elke les wordt afgesloten.

Wat heb je nodig?
Het is fijn om makkelijke kleding aan te doen waarin je goed kunt bewegen. Neem ook dikke sokken, een warme trui of vest, een dekentje en een flesje water mee. In de zaal zijn matjes en extra dekentjes aanwezig. Je hoeft niet heel lenig te zijn of al eerdere ervaring te hebben met yoga.

Tarieven

Je kunt een keer komen proberen of deze vorm van yoga bij jou past. Neem contact op voor een gratis proefles. Als de les je bevalt, kun je je inschrijven voor een cyclus van 12 lessen. Kosten hiervan zijn € 147,-.

Er is iedere week les behalve op feestdagen en in schoolvakanties. Mocht je een keer niet kunnen, dan kun je inhalen bij mij of bij een andere Dru-yogadocent.

+ Meer info

Locatie

Locatie
NL , Lijsterstraat 95 , Utrecht
Koekoekschool
+ Meer info