Door naar hoofdinhoud
nl
Marian Dekker

Marian Dekker

country_flag
Joined
contact met lesaanbieder

Over Deze Les

Druk in je hoofd en nergens tijd voor? 

  • Altijd gejaagd en tijd te kort?
  • To-do-lijstjes die alleen maar langer worden? 
  • Moeite om je te ontspannen?

Een keer in de week yoga geeft rust en ruimte. 

  • Je ontspant je makkelijker
  • Lichamelijke problemen zoals rugpijn en stijve schouders verminderen
  • Je kunt je beter concentreren

Dru Yoga, yoga van het hart
De yogales is opgebouwd volgens de principes van de Dru Yoga, ook wel yoga van het hart genoemd. Kenmerkend zijn de vloeiende, dynamische bewegingen in combinatie met de ademhaling. 

De lessen helpen je bij het vinden van je innerlijke balans waardoor je energieker en vrolijker wordt. Ze leren je stress te herkennen, los te laten en ontspannen. De effecten worden merkbaar tijdens de diepe ontspanning waarmee elke les wordt afgesloten.

Wat heb je nodig?
Het is fijn om makkelijke kleding aan te doen waarin je goed kunt bewegen. Neem ook dikke sokken, een warme trui of vest, een dekentje en een flesje water mee. In de zaal zijn matjes en extra dekentjes aanwezig. Je hoeft niet heel lenig te zijn of al eerdere ervaring te hebben met yoga.

Tarieven

Je kunt een keer komen proberen of deze vorm van yoga bij jou past. Neem contact op voor een gratis proefles. Als de les je bevalt, kun je je inschrijven voor een cyclus van 12 lessen. Kosten hiervan zijn € 138,-.

Er is iedere week les behalve op feestdagen en in schoolvakanties. Mocht je een keer niet kunnen, dan kun je inhalen bij mij of bij een andere Dru-yogadocent.

+ Meer info
Marian Dekker
Vrouw 1 y.o.

Ik ben Marian Dekker, 49 jaar en woon in Utrecht. Na jarenlang in binnen- en buitenland te hebben gewerkt en gewoond, heb ik in 2004 het roer omgegooid. Ik wilde beter voor mezelf zorgen, gezonder en minder gehaast leven. Een van de pijlers hierin was en is Dru Yoga.

Opleiding en ervaring
Ik ben gediplomeerd en bevoegd Dru Yoga en Meditatie docent. Hiervoor heb ik de vierjarige Dru Yoga docentenopleiding en de tweejarige Dru Meditatie docentenopleiding bij Dru Netherlands gevolgd.

Sinds 2010 geef ik lessen en workshops in Utrecht en omgeving. Ook heb ik een aantal jaren Dru Yoga vakantiereizen begeleid voor Artemis Body and Mind.

Als docent ben ik ingeschreven bij het Professional Register of Dru Teachers en volg in die hoedanigheid een aantal keer per jaar nascholing. Dru Yoga is een internationale docentenopleiding en geaccrediteerd door Yoga Alliance.

In februari 2016 ben ik begonnen als support-teacher bij de opleiding tot Dru Meditatiedocent van Dru Netherlands.

+ Meer info
Venue

De Koekoek

NL, Utrecht, Koekoeksplein 2A
NL, Utrecht, Koekoeksplein 2A