Door naar hoofdinhoud
nl
Hiska Ensink

Hiska Ensink

country_flag
Joined

Do-In Yoga

Lietsweg 6, Nuis
Groepsles
Sport, Fitness en Gezondheid
Yoga
10
75 min

Over deze les

Do-In Yoga en persoonlijke behandeling

Uniek in het Noorden is het bewegen van je lichaam middels verschillende strekkingen om je meridianen een betere doorstroming te geven. Je lichaam bevat maar liefst 14 meridianen, die meestal de naam van een orgaan hebben.  Iedere meridiaan heeft drukpunten. 

Do-In betekent simpel vertaald: oefening. Of iets preciezer: ‘je ledematen strekken en bewegen om de energie te laten stromen door de meridianen’. Het is een eeuwenoude bewegingsvorm, oorspronkelijk uit China, maar ook beïnvloed door Japanse shiatsu. In zen-tradities wordt Do-In ook wel gebruikt als voorbereiding voor meditatie.

Do-In stimuleert je om je lichaam écht te voelen en er verantwoordelijkheid voor te dragen. Het is zeker geen “red bull” die je even oppompt als je moe bent. Het gaat er juist om bij je eigen grens te blijven en naar je lichaam te luisteren. De lessen en workshops zijn daardoor geschikt voor alle leeftijden en alle lichamen.Een juist uitgebalanceerde les geeft de beste resultaten. Wij geven altijd samen les zodat we de gehele groep goed kunnen observeren en begeleiden.

+ Meer info

Locatie

Lietsweg 6
NL, Lietsweg 6, Nuis
Landelijk gelegen tussen Drachten en Groningen ideaal centraal
+ Meer info