Door naar hoofdinhoud
nl
Hiska Ensink

Hiska Ensink

country_flag
Joined
contact met lesaanbieder

Over Deze Les

Do-In Yoga en persoonlijke behandeling.

Uniek in het Noorden is het bewegen van je lichaam middels verschillende strekkingen om je meridianen een betere doorstroming te geven. Je lichaam bevat maar liefst 14 meridianen, die meestal de naam van een orgaan hebben.  Iedere meridiaan heeft drukpunten. 

Do-In betekent simpel vertaald: oefening. Of iets preciezer: ‘je ledematen strekken en bewegen om de energie te laten stromen door de meridianen’. Het is een eeuwenoude bewegingsvorm, oorspronkelijk uit China, maar ook beïnvloed door Japanse shiatsu. In zen-tradities wordt Do-In ook wel gebruikt als voorbereiding voor meditatie.

Do-In stimuleert je om je lichaam écht te voelen en er verantwoordelijkheid voor te dragen. Het is zeker geen “red bull” die je even oppompt als je moe bent. Het gaat er juist om bij je eigen grens te blijven en naar je lichaam te luisteren. De lessen en workshops zijn daardoor geschikt voor alle leeftijden en alle lichamen.Een juist uitgebalanceerde les geeft de beste resultaten. Wij geven altijd samen les zodat we de gehele groep goed kunnen observeren en begeleiden.

+ Meer info
Hiska Ensink
Vrouw

Way of Working is een multifunctioneel centrum. Ideaal centraal tussen Drachten en Groningen en het middelpunt van Groningen,Drenthe en Friesland. Way of Working is een trainingsinstituut voor Do-In Yoga. U kunt hier ook bedrijfstrainingen volgen die op maat worden gemaakt. Teambuilding 1+1 = 11. Wij spelen in op de behoefte van de klant en willen u graag met raad en daad voorzien van onze kennis en expertise. Door jarenlange ervaring in zorg en commercie in grote en kleine organisaties kunnen wij ons terecht de ervaringsdeskundige noemen. Do-In Yoga en ontspanning is in het verre Oosten een eeuwenoude traditie. Deze wijsheden brengen wij nu naar het Westerkwartier. Door een jaren lange studie aan de Do-In academy in Leiden kunnen wij bedrijven maar ook individuele bezoekers de helpende hand bieden. U kunt ook een beroep doen aan onze docenten om op locatie te komen trainen. Tevens is onze zaal ook te huur voor een eigen evenement. Way of Working een mooie manier van werken.

+ Meer info
Venue

NL, Nuis, Lietsweg 6
NL, Nuis, Lietsweg 6
Landelijk gelegen tussen Drachten en Groningen ideaal centraal
+ Meer info