Door naar hoofdinhoud
nl
Linda Snaterse

Linda Snaterse

country_flag
Joined
contact met lesaanbieder

Over Deze Les

Deze lessen zijn bestemd voor ouders en kinderen van 2-5 jaar. Kom samen met je kind rennen, rollen, klimmen, dansen en plezier maken. Quality time voor ouders hun kinderen. 
Contakids is een methodiek die fysiek contact gebruikt om een diepere vorm van communicatie tussen ouders en hun kinderen te ontwikkelen, die beide leuk zullen vinden. Door ouders door de ruimte te laten bewegen en acrobatische toeren te doen samen met hun kind, worden de kinderen gestimuleerd om mee te doen. Zo ontwikkeld het kind zijn motorische vaardigheden en wordt zijn zelfvertrouwen vergroot, terwijl de ouders een band van vertrouwen met hun kind ontwikkelen. Plezier en ongedwongen samen zijn staat voorop.

+ Meer info
Linda Snaterse
Vrouw

Ik geef lessen in ContaKids, Peuterdans en Kleuterdans.
Dansend bezig zijn met kinderen vind ik het leukste wat er is en dit geeft mij veel voldoening en plezier.
Ik geef dans en beweging aan jonge kinderen, waarbij fantasie, verbindingen en plezier voorop staat. Ik geloof in het stimuleren van de vrije manier van bewegen, zodat een kind al dansend zichzelf kan ontdekken. De wisselwerking tussen ouder en kind vindt ik boeiend om te observeren en leuk om op in te spelen tijdens de ContaKids en Peuterdans lessen.

Als achtergrond heb ik jaren lang folklore internationaal gedanst en tegenwoordig dans ik Biodanza. Deze intuitieve vorm van dansen spreekt mij erg aan omdat ik op deze manier dichter bij mijn gevoel kom en mijn lichaam kan laten bewegen zoals het zelf wil. De uiterlijke vorm is daardoor steeds minder belangrijk geworden voor mij en ik kan veel meer plezier hebben in dans.   

+ Meer info
Venue

NL,
NL,
Dojo van Budo Top Nederland
+ Meer info