Door naar hoofdinhoud
nl
Jeffrey Tsang

Jeffrey Tsang

country_flag
Joined

Bijles voor alle leerjaren HAVO/VWO BETA vakken

Kortestraat, Arnhem
Privéles
Educatie
Bijles
15
60 min

Over deze les

Hoi, ben je op zoek naar iemand waar je terecht kan voor extra uitleg, opdrachten of vragen? Dan kan je bij mij terecht. Ik geef prive bijles voor de beta vakken natuurkunde, wiskunde b, scheikunde en biologie. In principe geef ik aan alle leerjaren en niveau's bijles hoewel ik vooral meer ervaring heb met de bovenbouw klassen (examenklassen).

Qua algemene ervaring ben ik al 2 jaar actief bij een bijlesbedrijf en geef ik daarnaast ook prive bijles aan leerlingen in mijn omgeving van verschillende leerjaren. Verder over mijzelf ben ik momenteel een 3e jaars bachelor student bouwkunde bij de Technische Universiteit in Eindhoven. Daarbij heb ik ook diverse vakken op mijn studie gevolgd zoals toegepaste wiskunde en natuurkunde die bijdragen aan mijn algemene kennis voor de beta vakken. Ik woon momenteel nog thuis in Arnhem, vandaar dat ik flexibel ben in zowel omgeving Arnhem als in Eindhoven.

Ik vraag 15,- per uur. De reistijd en voorbereiding worden hierbij niet meegeteld. De prijs kan naderhand besproken worden.

Als u vragen heeft over mijn manier van bijles, plaats, tijden of andere gerelateerd vragen dan kunt u ze gerust stellen. Ik ben te bereiken via Upwizer of via mijn mobiele nummer: 06-27960736

+ Meer info

Locatie

Locatie
NL, Kortestraat, Arnhem