Door naar hoofdinhoud
nl
V. v/d W

V. v/d W

country_flag
Joined
contact met lesaanbieder

Over Deze Les

Heeft uw kind moeite met een bepaald vak? Of misschien is het lastig om een goede en realistische weekplanning te maken? Soms kan een klein beetje hulp al genoeg zijn.

Ik bied bijlessen en huiswerkbegeleiding aan, waarbij ik inspeel op de persoonlijke behoeften van uw kind. Bijlessen zijn mogelijk voor diverse vakken en diverse niveaus.

De lessen kunnen plaatsvinden bij u thuis, of bij uw kind op school indien er een rustige plek beschikbaar is. Aan het begin zullen uw verwachtingen besproken worden. We maken dan samen een plan van aanpak. Een les van 1 uur kost 15 euro. Indien er 2 uur achter elkaar wordt gegeven, kost de les 12,50 euro per uur. Het is mogelijk om eenmalig af te spreken, maar het is ook mogelijk om wekelijks een (vast) moment in te plannen. 

 

+ Meer info
V. v/d W
Vrouw 24 y.o.

Met veel plezier en enthousiasme verzorg ik al enkele jaren bijlessen en huiswerkbegeleiding. Tevens ben ik in het bezit van een onderwijsbevoegdheid, waardoor ik kennis heb van diverse pedagogische en didactische theoriën en methoden. Iedere leerling is anders, hanteert een andere leerstijl en hierop moet worden ingespeeld. Hier probeer ik in mijn lessen altijd rekening mee te houden. Verder vind ik het belangrijk dat de leerling zelf ook achter de begeleiding staat: immers zal hij of zij het uiteindelijk, met wat ondersteuning, zelf moeten doen.

Doordat ik na het behalen van mijn gymnasiumdiploma altijd bezig ben geweest met het geven van bijlessen in verschillende vakken, heb ik mijn kennis up-to-date gehouden en kan ik helpen bij een grote diversiteit aan vakken, van zowel wiskunde tot Frans en biologie. 

U kunt mij benaderen voor bijlessen, maar ook wanneer uw kind moeite heeft met het maken van een goede weekplanning. Iedere les wordt aangepast aan de behoeften van de leerling.

 

+ Meer info
Venue

NL, Almelo,
NL, Almelo,