Door naar hoofdinhoud
nl
Anouk Kleykamp

Anouk Kleykamp

country_flag
Joined

Bijles basisschool - kinderen 4-12 jaar

eerste helmersstraat, Amsterdam
Privéles
Bijles
50
60 min

Over deze les

Bijles bij NOOK

Het onderwijs in Nederland wordt steeds veeleisender en de klassen worden groter. Hierdoor is het voor sommige kinderen lastig om alle leerstof tijdens de les op school goed te kunnen volgen. Voor deze kinderen biedt bijles uitkomst. Bij NOOK richten we ons op de vakken die extra aandacht nodig hebben. In de meeste gevallen is dit rekenen en/of taal.

Wanneer een kind voelt dat hij achterblijft bij de rest, kan het onzeker worden en onder zijn niveau presteren. Bij NOOK wordt veel aandacht besteed aan het vergroten van het zelfvertrouwen door middel van positieve feedback, mindfulness oefeningen en yogaoefeningen. We kijken waar een kind behoefte aan heeft en spelen hierop in.

NOOKs benadering is altijd positief! We geloven dat kinderen zich ontwikkelen wanneer ze succeservaringen beleven. Omdat het kind wekelijks bijles heeft van dezelfde persoon ontstaat er een vertrouwensband. Het kind voelt zich op zijn gemak, durft hierdoor meer en kan zich zo optimaal ontwikkelen.

Er wordt gekeken naar de leerlijn van de groep waarin het kind zich begeeft. Om de door het ministerie vastgestelde leerlijnen (slo.tule.nl) te behalen, stellen we acceptabele doelen. Deze doelen worden regelmatig besproken om de voortgang te bepalen en zo nodig bij te stellen. Daarnaast hechten we waarde aan de doelen die het kind zichzelf stelt. Met andere woorden: wat wil hij leren. Kinderen kunnen dit vaak zelf heel goed aangeven.

Het is van belang om contact met de leerkracht van school te hebben omdat deze kan aangeven wat de struikelblokken van het kind zijn. Daarnaast is het van belang om aan te sluiten bij de door de school gebruikte methode. Op deze manier zal er geen verwarring ontstaan bij het kind.

Prijs en lesduur
De bijlessen zijn individueel, duren 1.5 uur en worden gegeven op ons kantoor in Amsterdam Zuid. Er is een mogelijkheid om kinderen in een groep samen te voegen. Maar dit is alleen mogelijk wanneer kinderen op hetzelfde niveau zitten en dezelfde ondersteuning nodig hebben.

Kortom: Nook biedt een veilige, prettige omgeving waar het kind plezier heeft in het leren. Lees hier de ervaringen van ouders en kinderen.

+ Meer info

Locatie

Aan huis

Locatie
NL , eerste helmersstraat , Amsterdam
Lessen worden bij de kinderen thuis gegeven
+ Meer info