Door naar hoofdinhoud
nl
Anouk Kleykamp

Anouk Kleykamp

country_flag
Joined
contact met lesaanbieder

Over Deze Les

Bijles bij NOOK

Het onderwijs in Nederland wordt steeds veeleisender en de klassen worden groter. Hierdoor is het voor sommige kinderen lastig om alle leerstof tijdens de les op school goed te kunnen volgen. Voor deze kinderen biedt bijles uitkomst. Bij NOOK richten we ons op de vakken die extra aandacht nodig hebben. In de meeste gevallen is dit rekenen en/of taal.

Wanneer een kind voelt dat hij achterblijft bij de rest, kan het onzeker worden en onder zijn niveau presteren. Bij NOOK wordt veel aandacht besteed aan het vergroten van het zelfvertrouwen door middel van positieve feedback, mindfulness oefeningen en yogaoefeningen. We kijken waar een kind behoefte aan heeft en spelen hierop in.

NOOKs benadering is altijd positief! We geloven dat kinderen zich ontwikkelen wanneer ze succeservaringen beleven. Omdat het kind wekelijks bijles heeft van dezelfde persoon ontstaat er een vertrouwensband. Het kind voelt zich op zijn gemak, durft hierdoor meer en kan zich zo optimaal ontwikkelen.

 

Er wordt gekeken naar de leerlijn van de groep waarin het kind zich begeeft. Om de door het ministerie vastgestelde leerlijnen (slo.tule.nl) te behalen, stellen we acceptabele doelen. Deze doelen worden regelmatig besproken om de voortgang te bepalen en zo nodig bij te stellen. Daarnaast hechten we waarde aan de doelen die het kind zichzelf stelt. Met andere woorden: wat wil hij leren. Kinderen kunnen dit vaak zelf heel goed aangeven.

Het is van belang om contact met de leerkracht van school te hebben omdat deze kan aangeven wat de struikelblokken van het kind zijn. Daarnaast is het van belang om aan te sluiten bij de door de school gebruikte methode. Op deze manier zal er geen verwarring ontstaan bij het kind.

Prijs en lesduur
De bijlessen zijn individueel, duren 1.5 uur en worden gegeven op ons kantoor in Amsterdam Zuid. Er is een mogelijkheid om kinderen in een groep samen te voegen. Maar dit is alleen mogelijk wanneer kinderen op hetzelfde niveau zitten en dezelfde ondersteuning nodig hebben.

Kortom: Nook biedt een veilige, prettige omgeving waar het kind plezier heeft in het leren. Lees hier de ervaringen van ouders en kinderen.

+ Meer info
Anouk Kleykamp
Vrouw 27 y.o.
Mijn naam is Anouk Kleykamp. In 2009 heb ik bij Dofijn Wellness de opleiding Kinderyogadocent afgerond. In 2011 heb ik de Pabo gedaan en in 2013 studeerde ik af aan de opleiding Film Acteur van Stichting faaam. Van deze studies heb ik veel geleerd en ik geef dit graag door aan kinderen en jongeren. Al meerdere jaren begeleid ik kinderen en jongeren met hun schoolwerk. Door het vele werken in het onderwijs en werken met kinderen voel ik snel aan wat een kind nodig heeft. Ik geloof dat ieder kind uniek is en dat je met iedereen anders omgaat. Mijn doel is om het kind met een goed gevoel de deur uit te zien gaan. Trots op zichzelf!
+ Meer info
Venue

Aan huis

NL, Amsterdam, eerste helmersstraat
NL, Amsterdam, eerste helmersstraat
Lessen worden bij de kinderen thuis gegeven
+ Meer info