Door naar hoofdinhoud
nl
Julian van der Zwet

Julian van der Zwet

country_flag
Joined
contact met lesaanbieder

Over Deze Les

Badminton les bij uw sportvereniging door een gecertificeerd trainer

Inval nodig bij afwezigheid van de trainer of verlegen om een trainer om andere redenen? Of gewoon bijles in de techniek van het spel nodig als individu? Ik kan u helpen!

Ik heb 7 jaar aan trainerservaring bij jong én oud en ben sinds 2016 gecertificeerd/geregistreerd trainer bij Badminton Nederland. 

Bij mijn trainingen probeer ik altijd te focussen op een goede opbouw van het lespakket (met oog op het wedstrijdseizoen) en houdt ik praktijk en theorie van de sport graag in balans, want om het te doen, moet je het ook snappen. Met deze instelling geef ik al jaren les bij mijn lokale vereniging en help ik de leden zichzelf te ontwikkelen in de sport. Vanzelfsprekend komt hier een brede kennis van theorie, anatomie en andere factoren bij kijken en de nodige ervaring als speler zelf. 

De locatie kan in overleg overeengekomen worden. afhankelijk van de afstand en de bereikbaarheid wordt er rekening gehouden met reiskosten.

+ Meer info
Julian van der Zwet
Man 22 y.o.

Op het moment zit ik in het laatste jaar van mijn studie bedrijfskunde MER aan het Windesheim in Zwolle. Ik ben mijn afstudeerscriptie aan het afronden en volg ik verscheidene extra vakken uit interesse. Mijn positieve, gedreven instelling en brede interesse hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben en hebben mij geholpen te komen waar ik nu ben. Middels mijn studie heb ik kennis opgedaan in vele vakgebieden zoals management, economie, recht, financiën en (internationale) marketing en handel. Overigens heeft het mij ook geholpen een brede talenkennis, inzicht en planningsvermogen te ontwikkelen. Met deze kennis hoop ik veel voor anderen (en misschien ook jou) te kunnen betekenen. 

+ Meer info
Venue

NL, IJsselmuiden,
NL, IJsselmuiden,
Bij uw sportvereniging
+ Meer info