Door naar hoofdinhoud

Jouw eigen website

nu tijdelijk €8,99 per maand
  • Optimale mobiele weergave Optimale mobiele weergave
  • Eenvoudig klant- en lessenbeheer Eenvoudig klant- en lessenbeheer
  • Upwizer boekingsmodule Upwizer boekingsmodule

Jouw eigen professionele website in 2 stappen

Of je nu voor het eerst een eigen website gaat maken of al ervaring hebt. Upwizer is als websitemaker de makkelijkste weg naar een moderne website. Bespaar tijd en energie. Wacht niet langer met jouw eigen op maat gemaakte website.
  1. Meld je aan voor een Upwizer account.
  2. Kies een template, schrijf teksten, kies afbeeldingen, kleuren en social media. Wij bouwen jouw website binnen een paar dagen.

Kies jouw website template

Bekijk hoe jouw website eruit zou kunnen zien.

Yoga website

Personal trainer website

Muziek website

Zit jouw ideale website er niet tussen? Wij kunnen de websites naar wens voor je aanpassen. Bekijk ook eens de andere les categorieën waarvoor we websites maken. Zo bieden we bijvoorbeeld ook websites voor pilates docenten, pianoleraren, bijlesdocenten en taaldocenten.
Bekijk alle categorieën

De prijs van een website

Wil je als lesaanbieder een snelle en goed beveiligde website voor een aantrekkelijke prijs? Onze templates tonen ook de Upwizer boekingsmodule en bevatten geïntegreerde chat mogelijkheden.
Slechts €8,99 per maand, inclusief:
Website
Ons ontwerp, jouw content
Jouw domeinnaam via Upwizer
bijv. daniellajones.upwizer.com
Onderhoud
Updates voor optimale prestaties en veiligheid
Hosting (SSL - https)
Ook mogelijk met een eigen domeinnaam (zie onder)
Wil je liever jouw eigen domeinnaam gebruiken, ben je op zoek naar maatwerk of wil je professionele afbeeldingen? Dat kan!
Eigen domeinnaam Maatwerk Stock foto’s
Bijvoorbeeld gitaarmetfleur.nlJouw eigen draai geven aan de website?Kies de perfecte stock foto’s op depositphotos.com en wij bestellen ze voor je.
€15,- per jaar (.nl domein)€22,- per uur€5,- per foto
Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW. Een Upwizer profiel is verplicht bij afname.
mobile
Optimale weergave op mobiele apparaten

Ook voor een ‘mobile ready’ website kies je voor Upwizer. Onze moderne responsive websites zorgen voor een perfecte weergave van jouw website op mobiel en desktop.

Steeds meer website bezoekers gebruiken alleen nog hun mobiel of tablet. Daarom is het belangrijk dat jouw website daar goed mee om kan gaan. Met onze responsive templates past jouw website zich automatisch aan het beeldschermformaat aan, of het nu mobiel, tablet of desktop is.

Bestellen

Veelgestelde vragen

Waarom is een website via Upwizer zo goedkoop?

Upwizer is er voor kleinere aanbieders. Wij leveren websites en tools voor zelfstandige yoga docenten, pianodocenten, huiswerkbegeleiders, personal trainers en nog veel meer andere kleine zelfstandigen. Dat proberen we zo goedkoop mogelijk te doen omdat wij ervan overtuigd zijn dat we daarmee het verschil kunnen maken en de massa kunnen bereiken. Als een lesaanbieder groeit, dan groeit Upwizer mee en kan ze haar geld verdienen met extra producten en diensten.

Waarom een eigen domeinnaam?

Een eigen domeinnaam verbetert jouw online geloofwaardigheid. Bij upwizer kun je kiezen uit een subdomein van Upwizer, bijv. daniellajones.upwizer.com of uit een eigen domein, bijv daniellajones.nl.

Kan ik zelf mijn teksten aanpassen?

In het algemeen wordt 80 procent van de teksten op een website worden niet of nauwelijks aangepast. Die andere 20 procent wel. Helaas is het nu nog niet mogelijk om zelf jouw teksten aan te passen. Dat gaat in de toekomst veranderen. Nu kun je eenmalig teksten aanpassen, en na oplevering kun je nog kleine revisies doorgeven. Daarna betaal je ons een klein bedrag om tekstwijzigingen op jouw website voor je te doen.

Kan ik de website ook zonder Upwizer boekingssoftware afnemen?

Nee, het is niet mogelijk om een website zonder Upwizer boekingssoftware af te nemen. Wij geloven in de kracht van de combinatie tussen Upwizer en jouw eigen website.

Ik heb al een eigen website. Kan ik Upwizer tools ook op mijn eigen website gebruiken?

Ja dat kan, want onze tools zijn daarop gemaakt. Informeer via support naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.

Hoe maak ik gratis een website?

Via Upwizer kun je eenvoudig gratis en zonder reclame een profiel en lessen aanmaken. Je bent dan online goed vindbaar en je hebt dan een soort van gratis website. Steeds meer lesaanbieders die yoga, personal training, gitaarles, etc. aanbieden kiezen echter ook voor hun eigen persoonlijke website via Upwizer te lanceren. Hiermee zijn ze nog beter vindbaar en hebben ze hun eigen persoonlijke visitekaartje. Wil jij dat ook? We helpen je graag verder.

Is het bouwen van een website moeilijk?

Het bouwen van een website kan ingewikkeld en tijdrovend zijn. Tegenwoordig zijn er diverse sitebuilder tools, maar ook dan moet je zelf de inspanning leveren en loop je vaak tegen beperkingen aan. Er komt toch meer bij kijken dan je denkt. Bij Upwizer is het bouwen van een website heel eenvoudig. Upwizer doet het werk namelijk voor je en dit zorgt ervoor dat jij je kunt richten op jouw business en passie. Ga dus niet zitten worstelen met Wordpress, Joomla, Drupal of andere tools. Bij Upwizer hoef je alleen jouw teksten te verzinnen, de kleuren te bepalen en jouw afbeeldingen aan te leveren. Wij leveren een goede website waar je trots op kunt zijn.

Wat kost een eigen website?

Een dure website hoeft niet te betekenen dat de website gebruiksvriendelijk is. Een mooie website staat ook niet gelijk aan een goede website. Een goede website is namelijk een website die doet wat hij moet doen: verkopen, informeren en overtuigen. Als lesaanbieder wil jij een goed persoonlijk visitekaartje hebben, maar het draait allemaal om de bezoeker. Je wilt iemand laten zien wat je doet, wat je te bieden hebt en wat de bezoeker bij je af kan nemen (en voor welke prijs). Wij adviseren lesaanbieders om klein te beginnen. Dat kan met een wordpress website, een sitebuilder of met een Upwizer template. Laat eerst maar zien of jouw business gaat renderen voordat je grote investeringen in een website gaat doen.

Waarom betaal ik voor onderhoud?

Je betaalt per jaar een gering bedrag voor onderhoud. Op die manier zorgen we ervoor dat je website veilig en up-to-date blijft. Onder dit bedrag vallen niet de kosten voor tekstuele en lay-out aanpassingen. Ook maatwerk valt niet onder dit bedrag.